iklan 728x90

Pages

Monday, 30 December 2013

Fazura Perli Siapa Dalam Twitter?

 

Baru-baru ini kisah khalwat pelakon dan pengacara jelita, Noor Neelofa Mohd Noor dengan seorang ahli korporat amat mengejutkan banyak pihak.

Namun begitu, dengan pantas Neelofa dan pengurusnya telah pun menafikan dakwaan tersebut, malah beliau turut meminta semua pihak menghentikan cerita yang tidak berasas itu.

Apa yang menariknya, selepas berita itu tersebar meluas di dada-dada akhbar, seorang lagi pelakon jelita yang kini sedang bercuti di Los Angeles iaitu Fazura sempat memuat naik status yang seakan-akan memerli seseorang di laman Twitternya, awal pagi tadi.
“rasanya sudah sampai masa orang di luar sana mengetahui perkara sebenar tentang kamu dan juga suami M seperti mana yang kami tahu. ALLAH maha besar. shameonyou”.

Adakah tweet itu ditujukan buat Neelofa dan seorang tokoh perniagaan yang merupakan suami kepada seorang selebriti popular itu?


Entahlah, hanya Fazura yang mengetahui kepada siapa pesanan itu ditujukan.Seperti yang peminat sedia maklum, hubungan di antara Fazura dan Neelofa memang tidak berapa baik sejak dari dahulu lagi ketika Fazura sedang hangat bercinta dengan seorang kerabat diraja dari selatan tanah air.

#Tinjauan admin mendapati status tersebut tidak wujud di Twitter Fazura....adakah Fazura telah memadamnya, ataupun admin yang salah masuk akaun?


No comments:

Post a Comment