iklan 728x90

Pages

Saturday, 26 October 2013

Pemilik Syarikat Keselamatan Yang Terlibat Dalam Kes Tembak Pegawai Bank

type='html'>

Maznah Hamid, pemilik Securiforce Sdn Bhd, berita, kes jenayah, kes tembak pegawai bank

Ramai masih lagi menunggu apa komen Maznah Hamid selaku pemilik Securiforce Sdn Bhd atas kejadian rompak dan bunuh yang berlaku di Ambank USJ semalam.


Menarik perhatian, dikhabarkan bahawa kad pengenalan suspek (pengawal keselamatan tersebut) adalah palsu dan tiada dalam rekod JPN.

Maznah Hamid, pemilik Securiforce Sdn Bhd, berita, kes jenayah, kes tembak pegawai bank
Klik Gambar untuk paparan yang jelas

Persoalannya sekarang ini ialah bagaimana seseorang pekerja kawalan keselamatan boleh terlepas dari tapisan keselamatan tambah lagi yang berkaitan dengan penggunaan senjata api.

Adakah KDN dan Cawangan Khas juga cuai dalam menyiasat dan menentusahkan latar belakang seorang pekerja keselamatan bersenjata.

Adakah ada unsur-unsur rasuah dalam semua perkara ini. Harap SPRM boleh campurtangan menyiasat Syarikat Securiforce Sdn Bhd, Kementerian Dalam Negeri dan juga Cawangan Khas bagi menentukan bahawa tiada unsur rasuah atau salahguna kuasa berlaku.


Sementara itu wajarlah KDN menggantung operasi Syarikat Securiforce Sdn Bhd sehingga semua kakitangannya disiasat dan disemak sepenuhnya latar belakang mereka. Itupon kalu KDN ader telur la nak buat camnie…

Sebab kita tau kan Maznah Hamid tue siapa dalam Wanita UMNO.

Sumber: suarainsan.net
Artikel Menarik ----> Peluang Jana Pendapatan

View the original article here

No comments:

Post a Comment