iklan 728x90

Pages

Thursday, 31 October 2013

Maya Karin Pilih Jejaka Inggeris

 Maya Karin Pilih Jejaka Inggeris | Walaupun tanpa produk filem atau drama baru yang menampilkan pelakon ini, kisah peribadi beliau tetap menjadi perhatian ramai lebih lebih lagi kisah cintanya dan hari ini Maya Karin sendiri akui hatinya sudah di’miliki seseorang.

Menariknya walaupun pernah di’kaitkan dengan beberapa orang jejaka tempatan termasuk Remy Ishak sebelum ini, hati Maya Karin nampaknya masih kuat untuk terpaut dengan jejaka kulit putih.


“Biarlah saya merahsiakannya dulu. Sebenarnya, saya tidak memilih mana-mana lelaki. Namun, mungkin sudah ditakdirkan untuk bertemu semula dengan lelaki berkulit putih,” ujarnya.

Maya Karin bagaimanapun mendedahkan yang kekasihnya itu merupakan seorang yang terlibat dalam dunia hiburan. Cuma dunia hiburan negara mana tidak pula di’pastikan, ramai mana jejaka Inggeris dalam industri hiburan negara kita ‘kan?


“Saya sudah kenal lama dengan dia, tetapi hubungan ini masih pada peringkat awal dan biarlah hubungan ini berkembang dengan baik dan doakanlah yang terbaik buat saya,” tambah Maya Karin yang mengakui bersedia untuk berkahwin lagi.-rotikaya

Read more: http://aiskosong.com/2013/10/maya-karin-pilih-jejaka-inggeris/#ixzz2jIxgoaCr


No comments:

Post a Comment